Wie de groeten doet, zegt méér dan een visitekaartje

Visitekaartjes zijn onontbeerlijk in de relatievorming. Niet alleen geven deze iets aan over de identiteit van de nieuwe relatie, maar ze bieden de ontvanger ook alle gegevens. Met de groeten van geeft aan deze visitekaartjes een persoonlijk karakter. Op de eerste plaats door het plaatsen van een eigen profielafbeelding. Dat kan een foto zijn van uzelf, uw lievelingsbeest of uw hobby, maar ook een snelportret, dat de uitgever van uw foto laat tekenen. Verder ook door de wisselende, persoonlijke boodschap, die tekening die de groeten aan iedereen in de sector doet. Ook is de rubriek Met de groeten van bedoeld om een boodschap over te brengen aan iedereen in de sector. En niet als eenrichtingsverkeer. De lezers van het Facilitair Journaal kunnen de groeten terug doen. En wie weet, vormt dat wel de aanleiding tot een levenslange relatie!

De beste aanlevering van uw groeten?

Voorzie uw groeten van een prikkelende kop en een pakkende boodschap, zodat u een grotere kans hebt om de groeten terug te krijgen.

  • Groeten worden uitsluitend geplaatst na afsluiting van een betaalde communicatie-toevoeging of van deelnemers aan de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in juni 2022.
  • Voorzie uw groet altijd van het e-mailadres, waarop u de groeten teruggedaan wilt hebben.
  • Lever uw groeten bij voorkeur voor alle 4 gelegenheden tegelijkertijd aan, zodat uw boodschap gegarandeerd altijd betrekking heeft op de tijd van het jaar waarin u de groeten doet (Nieuwjaar, algemeen, vakantie en Kerstmis).
  • Laat uw boodschap bij voorkeur ook een boodschap zijn van maximaal 1000 lettertekens, inclusief spaties. Zet daarin geen commerciële boodschap van uzelf, maar een uitnodiging om iets bij te dragen waar de lezer iets aan heeft of biedt iets van uzelf aan. 
Nieuwsbank | Groeten

Uw bijdrage voor de rubriek Met de groeten van

Groet afbeelding *
(Dit is de afbeelding die u bij uw bijdrage hoort)
Maximale uploadgrootte: 2MB

Uw gegevens

Deelnemer aan de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Voorwaarden *