Het bedrijvenregister voor wie op zoek is naar een vertrouwde toeleverancier

Natuurlijk zijn op de zoekmachines op internet veel aanbieders op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer te vinden. Alleen dringen daarbij hinderlijke adverteerders op de voorgrond, ontbreekt de professionele achtergrond en worden zij niet in verband met soortgelijke aanbieders gepresenteerd. Daarom zette de redactie van het Facilitair Journaal deze bedrijvengids op, op onderwerp, gekoppeld aan de overige inhoud op deze website en voorzien van alle benodigde informatie om snel ter plaatse te kijken, informatie aan te vragen en/of de juiste plaats of bij de juiste persoon uit te komen. Uiteraard een selecte groep toeleveranciers, maar wel een die de redactie verantwoord vindt.

Alleen publicatie van bekende toeleveranciers

In deze rubriek zijn enkel bedrijven opgenomen, waarmee de redactie van het Facilitair Journaal vertrouwd is. De bezoeker, die naar aanleiding van een vermelding van een bedrijf contact wil opnemen of

meer van dat bedrijf te weten wil komen, kan volstaan met één klik op een van de links. Vervolgens komt dan uit op de plaats van de website van dat bedrijf, waar de gegevens anoniem en zonder enige verplichting ingezien kunnen worden. Om terug te keren naar de website van het Facilitair Journaal kan volstaan worden met het afsluiten van de verbinding naar de doorgeplaatste website.

De Nieuwsbank voor wie iets te melden heeft

Wie een interessant bedrijf heeft te melden of anderszins belangrijke kennis of informatie voor de facilitair managers en/of gebouwbeheerders van Nederland heeft, kan deze aanbieden via de Nieuwsbank. Op basis van hetgeen is aangeleverd, maakt de hoofdredactie een afweging in hoeverre er redactioneel iets mee wordt gedaan.