Oplossingen

Personalisatie van lockeromgeving

Personalisatie van lockeromgeving

Lockers zijn meer dan een veilige plek om persoonlijke en/of waardevolle spullen in op te bergen. Ze staan meestal op een centrale plek in het gebouw waar mensen elkaar ontmoeten en zijn daarmee vaak beeld- en sfeerbepalend. Lockers worden dan ook steeds meer een sprekend onderdeel van een interieur. De Lockerfabriek denkt als fabrikant van lockers graag mee in beeld- en materiaalgebruik. Zo kunnen deuren worden uitgevoerd in kleurpatronen of doormiddel van sublimatie voorzien worden van visualisaties. Dit laat de lockers een persoonlijke stijl en sfeer uitstralen.

Sublimatie

Met de vele materiaalafwerkingen, kleuren en kleurcombinaties kunnen de lockers van De Lockerfabriek al bijzonder goed worden afgestemd op de uitstraling van iedere ruimte. Maar om een echt gepersonaliseerde lockeropstelling te creëren, wordt er steeds vaker gekozen voor het duurzaam sublimeren van een afbeelding naar keuze op de lockerdeuren. Sublimatie is een uniek procedé waarbij decoraties, zoals door u aangeleverde afbeeldingen, met een speciale poedercoating op de stalen lockerdeuren worden aangebracht. De pigmenten worden onder verhitting ingebracht en ingesloten in het materiaal, zodat er een duurzaam resultaat ontstaat waaraan graffiti niet hecht en dat kras- en slijtvast, kleurecht, bestand tegen atmosferische invloeden en onderhoudsarm is. Bovendien is deze innovatieve techniek duurzaam: alle basismaterialen, beschermlagen, coatings en opdrukken voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen.

Afbeeldingen met folie

Een andere manier om lockerdeuren te voorzien van een afbeelding is door ze te voorzien van folie. Deze methode is in tegenstelling tot sublimatie ook toepasbaar op de houten lockers van de Lockerfabriek, de Stack lockers. Zij werken samen met partners die jarenlange ervaring hebben op dit gebied. De partners maken de afbeeldingen op en werken die uit, zodat er een raster ontstaat met voor iedere deur een afzonderlijke afbeelding. Naast het aanbrengen van afbeeldingen is het ook mogelijk om nummering door middel van snijfolie aan te laten brengen op de lockers. Ten opzichte van standaard nummering geeft dit vaak een luxere uitstraling en is er de mogelijkheid tot het kiezen van diverse lettertypes en afmetingen.

Patroongebruik

Maak met je lockeropstelling een statement door het gebruik van patronen. Of het nu gaat om banen, wildverbanden of accentkleur deuren, het geeft iedere opstelling zijn eigen uitstraling.  Ook het door elkaar toepassen van structuurlakken en decors geeft een geheel andere look and feel. Aan de hand van een kleurenplan geeft De Lockerfabriek een beeld van het eindontwerp en inspireren zij je graag verder. Om op dit gebied te inspireren beschikken zij over een eigen studio die mee denkt over een kleurenplan.  

Meer informatie

 

Nieuwsbank banner