Oplossingen

Optimalisatie ontmoetings- en lockerruimten

Door veranderende gebruikerswensen is er steeds meer vraag naar een gevarieerd interieur waarbij verschillende functies in één meubelopstelling gecombineerd worden. Het modulaire concept Seat, Meet & Storage van De Lockerfabriek sluit daar optimaal bij aan. Bij dit combineert De Lockerfabriek lockers met ander meubilair van de Fair Furniture Group, stoelen, tafels, loungebanken en poefjes, om te komen tot een passende inrichting met opbergmogelijkheid voor iedere ruimte.

Vanwege de ruime keuze komt De Lockerfabriek altijd tot een passende inrichting met opbergmogelijkheid voor iedere ruimte. Door de opbergmogelijkheden te combineren met een breed scala aan andere functies, creëren zij altijd een uniek meubellandschap die optimaal aansluit op iedere kantoor–, zorg- of onderwijsomgeving.

Lockers als totaaloplossing

Voor de uitvoer van dit concept werkt De Lockerfabriek samen met gerenommeerde interieurbouwers. Niet alleen zorgt dit voor een prettige en mooie omgeving met moderne interieurelementen, deze opstellingen hebben ook praktische toepassingen, zoals het creëren van looproutes of stille en drukke zones. Bovendien komt het de veiligheid ten goede; bij het Seat, Meet & Storage-concept is er namelijk geen sprake meer van ‘straten’ met lockerwanden in ruimtes of hoeken met weinig toezicht. Daardoor wordt het aantal loopbewegingen beperkt en is er geen sprake meer van een drukke verkeersruimte waar veel gebruikers relatief dicht bij elkaar komen en een onveilig gevoel, irritaties of opstootjes kunnen ontstaan.

Inspirerende omgeving

Om je te inspireren wat betreft Seat, Meet & Storage beschikt De Lockerfabriek over een eigen studio die alle mogelijkheden van het concept kan laten zien. Samen creëren zij een inspirerende omgeving voor iedere school-, kantoor- of omkleedruimte. Of het dan gaat om een plekje om te studeren, rustig individueel of in kleine groepen samen te werken, klein informeel overleg te voeren of elkaar te ontmoeten met een kop koffie en een broodje; met Seat, Meet & Storage is er altijd een plek dichtbij om persoonlijke spullen veilig op te bergen.

Meer informatie
Nieuwsbank banner