Oplossingen

Een frisse werkplek met decentrale ventilatie

Sinds de coronacrisis staat een goede ventilatie hoog op de agenda. Facilitair managers staan voor een enorme uitdaging, want ze moeten voor een goede luchtkwaliteit zorgen zonder onnodig energie te verspillen.

Als we gebouwen op een energiezuinige manier willen ventileren, is een systeem met warmteterugwinning de enige goede optie.

Airmaster biedt reeds meer dan 30 jaar decentrale ventilatie-oplossingen voor de utiliteitsbouw aan. Het Deense bedrijf heeft een uniek plug & play systeem ontwikkelt dat geen kanalennetwerk vereist en makkelijk in een bestaand gebouw ingepast kan worden.

De luchtvolumes van de units varieren van 150 m3/u tot 1200 m3/u, dus ze zijn zowel geschikt voor kleine kantoren als voor grote vergaderzalen en landschapskantoren. Elk toestel is voorzien van een CO2 sensor zodat er ‘op maat’ geventileerd wordt en het energieverbruik laag blijft.

De ventilatie-installatie kan vanop afstand beheerd worden via het Airlinq online webportaal. Deze internetgestuurde regeling maakt het

mogelijk om de installatie vanop afstand te monitoren en om eenvoudig luchtkwlaiteitsrapporten te genereren.

Meer informatie
Nieuwsbank banner