Op 1,5 meter

Werkplekken reserveren

Bericht Werkplekken reserveren

Een tool waarmee ieder bedrijf zijn medewerkers een werkplek kan laten reserveren. Flexplek of vaste werkplek, en veilig en gezond dankzij de 1,5meter die in acht wordt genomen tijdens het reserveren. Ook inzicht of het maximaal toelaatbare aantal wel of niet is bereikt.

Cofind (https://www.cofind.nl) is een tool waarmee ieder bedrijf zijn medewerkers een werkplek kan laten reserveren. Flexplek of vaste werkplek, en veilig en gezond dankzij de 1,5meter die in acht wordt genomen tijdens het reserveren.

U maakt eenvoudig een account aan door in te loggen met uw Google G Suite of Microsoft Azure account. Hierdoor is registratie zeer eenvoudig. Via het dashboard op de website stelt u uw bedrijf, gebouwen, ruimtes en werkplekken in. De app kan daarna gebruikt worden door alle medewerkers om hun werkplek of een flexplek te reserveren.

Ook als medewerker registreert u zich met uw bedrijfsaccount via Google G Suite of Microsoft Azure (Outlook). U wordt dan automatisch aan het bedrijf gekoppeld. U kunt vervolgens per dag(deel) zien of hun/een plek beschikbaar is en wie er nog meer een plek hebben gereserveerd.

Er zijn een aantal factoren waar rekening mee wordt gehouden als u een werkplek wilt reserveren. Er wordt gekeken of:

• het maximum aantal aanwezigen in een ruimte nog niet bereikt is

• het maximum aantal aanwezigen in een gebouw nog niet bereikt is

• de werkplek niet binnen 1,5 meter van een reeds gereserveerde werkplek valt

• u die plek mag reserveren: is het zijn/haar werkplek of een flexplek?

• u nog mag reserveren op basis van het beleid van het bedrijf Cofind is ontwikkeld door 9to5 software ism Jan Pesman van architectenbureau cepezed. 9to5 software (https://www.9to5.software) maakt apps, websites en andere slimme digitale oplossingen voor bedrijven. De tool is 14 dagen gratis te proberen. Maak een account aan via https://www.cofind.nl en stel uw bedrijf in!

Nieuwsbank banner