Op 1,5 meter

Werken op afstand met elkaar

bericht Werken op afstand met elkaar

Op en rond de werkplekken die in de diverse kantoorconcepten in de kantoren aanwezig zijn kunnen scheidingswanden worden geplaats. Deze wanden regelmatig schoonmaken is vereist. Signing op de vloer en looprichting in kantoren helpen zeker bij het vermijden van contact dichtbij.

Narbutas heeft oplossingen bedacht om in kantoor te kunnen werken op “afstand” met elkaar. Op en rond de werkplekken die in de diverse kantoorconcepten in de kantoren aanwezig zijn. Er zijn scheidingswanden van kunststof en gestoffeerd, afhankelijk van het materiaal is een virus tijdelijk aanwezig. Het is belangrijk dat wanden regelmatig gereinigd worden. Gladde materialen met antibacteriele schoonmaak en zachte wanden met een stofzuiger. Daar hoort het blad oppervlak van de werkplek uiteraard ook bij. 

Uiteraard is het van belang dat mensen zelf bewust omgaan met hun omgeving. Erkennen wanneer je wel/niet in staat bent om met anderen de interactie op te zoeken. Betekend met grote regelmaat mensen eraan helpen te herinneren wat te doen. 

Signing op de vloer en looprichting in kantoren helpen zeker bij het vermijden van contact dichtbij. De producten van Natbutas kunnen zeker bijdragen om afstand te bewaren van elkaar en biedt bescherming bij het werken op kantoor. Een veilige omgeving is daarbij uiteraard belangrijk. 

Om in kantoor de juiste omgeving te creeren voor uw medewerkers kan het helpen om gebruik te maken van een interieur architect. Zij kunnen met u de meest effeciente inrichting visualiseren. Zonder daarbij gelijk een geheel nieuwe inrichting aan te schaffen. 

Bestaande werkplekken voorzien van beschermende materialen. Afgesloten ruimte creeren om wel te kunnen overleggen, die flexibel is en makkelijk te verplaatsen. (tevens akoestisch) 

Meer informatie over de mogelijkheden met Narbutas, bezoek de website www.narbutas.com

Nieuwsbank banner