Op 1,5 meter

Voorkom virus met automatisch handdesinfectie station

bla

Een volautomatisch contactloos werkend handdesinfectie station voorzien van zuil, uitgevoerd in rvs 304 (W.S. 1.4301). Design en hygiëne samen in een gebruiksvriendelijke plug and play unit. Onmisbaar in een receptieruimte.

Voorzien van 2 IP67 sensoren voor het detecteren van beide handen. Besturing middels Siemens PLC. Indien gewenst is het mogelijk uw toegangspoort, tourniquet of draaideur te laten openen na desinfectie. Lamp geeft signaal wanneer desinfectie gereed is of wanneer het reservoir leeg is.

Geschikt voor handalcohol (min 70%) Geschikt voor jerrycans van 5 tot 20 liter. waar we een vlotter in plaatsen welke een lichtsignaal geeft bij leegmelding.

Afmetingen: 40x32x114 (lxbxh)

Passeersnelheid tot ca 40 personen per minuut.

Aansluitspanning 230V, veilige werkspanning 24V. Op een veilige manier uw handen desinfecteren! Voorzien van CE, gebruikershandleiding en duidelijke sticker die de werking van het apparaat weergeeft. Wilt u meer informatie hebben over dit desinfectie station aarzel dan niet en neem contact met ons op https://www.clean2day.nl/contact.html

Nieuwsbank banner