Op 1,5 meter

Voor bezoekers en medewerkers zorg voor hygiëne

Bericht Voor bezoekers en medewerkers zorg voor hygiëne

Door de recente gezondheidscrisis is nog maar eens gebleken hoe hygiëne een rol speelt in de verspreiding van ziektekiemen. Een grote taak om de bedrijfshygiëne op orde te hebben. Met een handdesinfectiezuil eenvoudig en snel de handen ontsmetten.

Elis heeft de noodzakelijke hygiëneoplossingen. Hygiëne stond de afgelopen maanden bij iedereen hoog op de prioriteitenlijst. Door de recente gezondheidscrisis is nog maar eens gebleken hoe hygiëne een rol speelt in de verspreiding van ziektekiemen. Een grote taak om de bedrijfshygiëne op orde te hebben.

Met een handdesinfectiezuil kunt u ervoor zorgen dat bezoekers eenvoudig en snel hun handen ontsmetten. En de oppervlaktereiniger zorgt ervoor dat menig werk-/vergaderplek hygiënisch goed schoon is. Daarnaast heeft Elis diverse persoonlijke handdesinfectieflesjes in het assortiment. Zowel mét als zónder alcohol. Dat laatste is vooral populair in het onderwijs, want alcohol met (jonge) kinderen gaat niet samen. Lees snel verder voor het volledige aanbod en neem contact op met Elis. Veilig en hygiënisch werken voor iedereen.

Nieuwsbank banner