Op 1,5 meter

Veilige maar toch en sociale werkomgeving

Bericht Veilige maar toch en sociale werkomgeving

Bijna iedereen heeft de behoefte om stapsgewijs terug te keren naar de oude situatie, waarbij er op een sociale en gezonde maar vooral veilige manier gewerkt kan worden. Hierbij spelen in de werkomgeving met name preventieschermen een belangrijke rol. Er zijn inmiddels meerdere soorten transparante veiligheidsschermen op de markt. Welke de meest geschikt is, hangt af van de situatie.

Type 1 – Preventiescherm met klem

Het geheel transparante scherm kan eenvoudig op een bureau of desk geklemd worden. Het bureauscherm is gemakkelijk schadevrij te bevestigen en zorgt voor een veilige en sociale werkomgeving. Dit transparante scherm is er ook voor aan de korte zijde van het bureau zodat u weer met uw naaste collega kunt samenwerken.

Type 2 – Dubbelwandig preventiescherm

Het dubbelwandige transparante scherm kan op de bestaande akoestische producten van Nyink worden gemonteerd. De akoestische verbetering in combinatie met het transparante coronascherm zorgt voor een rustige maar vooral veiligere werkomgeving. Het preventiescherm is makkelijk te plaatsen en heeft een luxe uitstraling.

Voor het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen, kunt u een kijkje nemen op www.nyink.nl/preventieschermen of contact opnemen via ln.kniyn@ofni – 0544 700 204 

Nieuwsbank banner