Op 1,5 meter

Veilig en gezond werken in open kantoortuinen

Bericht Veilig en gezond werken in open kantoortuinen

Enerzijds moet de 1,5 meter afstand worden gecreëerd en anderzijds wil je de open kantoortuin behouden. Hoe pak je dit aan en wat zijn de mogelijke oplossingen? Een ondoorzichtige beschermingswand kan toch  beide doelen bereiken.

De oplossing voor de 1,5 meter afstand

BakkerElkhuizen biedt de oplossing: met de BE Safety Screens kunnen bedrijven voldoen aan de richtlijnen en zorgen voor een gezonde en veilige omgeving in de kantoren. Ze zijn niet alleen esthetisch, maar ook betaalbaar, hygiënisch en duurzaam. De ondoorzichtige beschermingswand geeft de gebruiker het goede gevoel dat er afstand wordt gehouden zonder dat er voortdurend naar de omgeving hoeft te worden gekeken. Een ander pluspunt: de afscherming maakt een hoger concentratieniveau mogelijk en vermindert de geluidsoverlast.

100 procent gerecycled materiaal

De beschermende wanden zijn gemaakt van PETvilt en kunnen uitgevoerd worden met en zonder acrylaatraam erin. Het bijzondere aan het product is dat het gemaakt is van gerecycled, milieuvriendelijk materiaal en dus deel uitmaakt van het recyclingproces. BakkerElkhuizen zet zich in voor veiligheid op het gebied van duurzaamheid. Hoewel het materiaaloppervlak zacht is en de BE Privacy Screens licht van gewicht, wordt bij de productie, zonder compromis, rekening gehouden met de noodzakelijke eigenschappen zoals draagkracht, geluidsabsorptie en individuele modulariteit.

De materialen zijn milieuvriendelijk en bovendien eenvoudig te reinigen. Het PETvilt kan worden gereinigd met een vochtige doek of met producten op basis van alcohol, net als bij acrylaatproducten. Deze multifunctionele oplossing zal een verrijking zijn in elke kantooromgeving: Geïnstalleerd en klaar voor gebruik in een paar minuten.

Andere praktische functies

Als je niet weet waar je de kabels moet laten, ben je bij de nieuwe beschermwanden aan het juiste adres. In het midden van de achterwand bevinden zicht paneelborstels voor het wegwerken van de kabels. De beschermwanden zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en groen. Op verzoek kan BakkerElkhuizen ook andere kleuren aanbieden, bijvoorbeeld in de bedrijfskleur!

Unieke kenmerken

–          – Gemaakt van gerecycled materiaal

–         –  Zacht en toch sterk

–          – Aantrekkelijke prijsstelling

–          – Verhoogt de privacy

–          – Optimale akoestiek

–          – Kabelmanagement

–          – Standaard en optionele kleuren

–          – Makkelijk schoon te maken

–          – Eenvoudig te installeren

Meer informatie over de producten vindt u hier:

Backpanels:

https://www.bakkerelkhuizen.nl/concentratiewerkplek/be-safety-screens-back-panels/

U-Shape panels:

https://www.bakkerelkhuizen.nl/concentratiewerkplek/be-safety-screens-u-shape/

Side panels:

https://www.bakkerelkhuizen.nl/concentratiewerkplek/be-safety-screens-side-panels/

Nieuwsbank banner