Op 1,5 meter

Van festivaltent naar veilige werkplek

Bericht Van festivaltent naar veilige werkplek

Geen festivals houdt ook in geen behoefte aan kartonnen festivaltenten. Hierdoor zouden deze gerecyclede kartonnen tenten ongebruikt blijven. Vindingrijkheid heeft ervoor gezorgd dat van deze tenten afvalbakken, scheidingswanden en werkstations zijn gemaakt.

Samenwerking met KarTent

Omdat er deze zomer geen festivals zijn, zouden deze gerecyclede kartonnen tenten ongebruikt blijven. Zonde! Daarom maakt KarTent er afvalbakken, scheidingswanden en werkstations van. Want die zijn hard nodig voor bedrijven die in een ander-halve-meter samenleving veilig aan het werk willen.

Afvalbak, scheidingswand en werkplekinrichting

De hulpmiddelen voor een anderhalve-meter- werkplek kunnen hopelijk straks weer weg. Met een kartonnen scheidingswand, laptopstandaard of afvalbak van een gerecyclede festivaltent is dat ook helemaal niet erg. Die vouwt u plat, zamelt u in bij het oud papier en SUEZ recyclet ze weer. Dat zijn duurzame oplossingen die niet alleen voordelig zijn, maar ook een mooi verhaal vertellen. Zo heeft u straks een afvalbak of scheidingswand van een festivaltent die eigenlijk op Best Kept Secret festival had moeten staan.

Veilige werkplek nodig?
Wilt u ook veilige werkplekken creƫren en kunt u deze hulpmiddelen daar goed bij gebruiken? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. En we kunnen ze in 3-5 werkdagen bij uw bedrijf leveren.https://www.suez.nl/nl-nl/onze-aanpak/kantooroplossingen/festivaltent-op-kantoor

Nieuwsbank banner