Op 1,5 meter

Snel en accuraat de hygiëne/veiligheid waarborgen

Bericht Snel en accuraat de hygiëne/veiligheid waarborgen

Deze tool geeft de gasten van horecagelegenheden de mogelijkheid om gemakkelijk via een QR-code, op hun smartphone de 8 officiële vragen van het RIVM te beantwoorden. Deze tool beschikt over de originele logo’s van het RIVM. De tool is volledig anoniem, dus geen gedoe met mogelijke privacy schending/AGV. Daarnaast is de tool beschikbaar in meerdere talen.

Horeca.com stelt GRATIS een fantastische tool beschikbaar voor de horeca.


Deze tool geeft de gasten van horeca gelegenheden de mogelijkheid om gemakkelijk via een QR-code, op hun smartphone de 8 officiële vragen van het RIVM te beantwoorden. Deze tool beschikt over de originele logo’s van het RIVM.


Het is mogelijk de flyer die de QR-code bevat eenvoudig uit te printen op A-4 of A-3 formaat, en deze bij de ingang van het restaurant op te hangen.

Je kan zelfs, voor je deze uitprint, op de computer de naam van je zaak bovenin de flyer invoeren, zodat deze gepersonaliseerd is voor jullie bedrijf.

De tool is volledig anoniem, dus geen gedoe met mogelijke privacy schending/AGV. Daarnaast is de tool beschikbaar in meerdere talen!


Gemakkelijk uit te voeren via elke mobiele telefoon/smartphone.

Zo kunnen we gemakkelijk en snel de hygiëne garanderen voor zowel alle gasten als medewerkers. Er zijn al een aantal restaurants die met plezier gebruik maken van onze tool!


De printbare flyer kan gemakkelijk gedowload worden via www.horeca.com/corona  Wij hopen jullie hier genoeg mee te hebben geinformeerd. Mochten jullie nog vragen hebben schroom dan a.u.b. niet om contact met ons op te nemen!

Nieuwsbank banner