Op 1,5 meter

Schone handen zonder plastic waste

Bericht Schone handen zonder plastic waste

Hygiëne is meer een basisvoorwaarde in ons leven geworden, dus ook op het kantoor. Echter, vaak is er maar 1 centraal punt voor hygiëne oplossingen in een kantoor of openbare plaats. Een desk dispencer zorgt voor overal hygiëne en minder waste.

Middenin de coronacrisis, ontstond de roep om het #anderhalvemeterkantoor. Veel vragen, [nog] geen richtlijn of norm. De inrichtingsmarkt liet de eerste ontwerpen zien: veel ruimte op kantoor zal gereserveerd worden voor transport beweging en elkaar daarbij niet tegenkomen.

Hygiëne is meer een basisvoorwaarde in ons leven geworden, dus ook op het kantoor. Echter, vaak is er maar 1 centraal punt voor hygiëne oplossingen in een kantoor of openbare plaats. Dit is vaak een dispenserpaal bij de ingang lift trap. Dit is dus een hygiëne risicoplek bij uitstek.

De huidige producten die hygiëne oplossingen zonder water op een werkplek aanbieden zijn niet ontwikkelt en bedacht voor een [bureau]werkplek. Desk Dispenser wél.

Buiten uitstraling en design is de gevestigde markt doordrenkt met plastic. Ontzettend veel flacons, flesjes, houders en andersoortige producten. Veel bedacht voor single use en daarna wegwerpen. De plastic waste is gigantisch. Het doorbreken van dat aspect was key. Desk Dispenser doet dat!

Desk Dispenser: schone handen zonder plastic waste!

www.deskdispenser.com

Nieuwsbank banner