Op 1,5 meter

Rijk aan positieve en negatieve zuurstofionen

Bericht Rijk aan positieve en negatieve zuurstofionen

Reinigen van lucht op basis van recirculatie naast bestaande ventilatie. Een passende oplossing om ruimtes te ontdoen van schadelijke delen is gebruikmaken van deze units en de deeltjes van COVID-19 in de lucht te elimineren.

AerSMASH creëert een omgeving die rijk is aan positieve en negatieve zuurstofionen. De negatieve ionen bevatten een extra elektron terwijl de positieve ionen een elektron missen wat resulteert in een onstabiele toestand. In een poging om opnieuw te stabiliseren, gaan deze bipolaire ionen op zoek naar atomen en moleculen in de lucht om elektronen te verhandelen, waardoor deeltjes, bacteriën en viruscellen, geurige gassen en aerosolen en VOC’s, waaronder Covid-19, effectief worden geneutraliseerd.

Plasma-ionisatie is een bewezen techniek om alle soorten virussen of bacteriën aan te vallen. Door het delen van ionen en elektronen ontstaat een instabiliteit. Omdat de ionen door elkaar worden aangetrokken, worden ze naar elkaar teruggetrokken en ontstaan hierdoor clusters gevuld met ongewenste deeltjes.

Als zodanig is dit deel van de eliminatie van deeltjes COVID-19 in de lucht met behulp van AerSMASH-eenheden die geprogrammeerde plasma-patronen, stuur- en filtertechnologie bevatten een bewezen en beschikbare technologie.

Nieuwsbank banner