Op 1,5 meter

Projectmeubilair met bacteriedodende stoffen

Bericht Projectmeubilair met bacteriedodende stoffen

Ieder mens draagt voor het blote oog onzichtbare bacteriën met zich mee, vooral op onze handen en in onze hoest. Als de stof van stoelen of banken niet resistent is tegen die onzichtbare kruipertjes, dan kan het een bron van besmetting worden. Zeker bij flexibele werkomgevingen is dat op dit moment uiterst ongewenst. Er zijn inmiddels gelukkig veel ontwikkelingen op het gebied van bacterie-resistente meubelstoffen. 

Al herkennen we onszelf niet in dat beeld, maar mensen zijn, vooral onbewust, ‘viespeuken’. Wij dragen voor het blote oog onzichtbare bacteriën met ons mee, natuurlijk op onze handen en in onze hoest, maar zelfs onze huid scheidt stoffen uit die we niet kunnen waarnemen. De corona-crisis heeft ons daar pijnlijk bewust van gemaakt.

Als de stof van stoelen of banken niet resistent is tegen die onzichtbare kruipertjes, dan kan het een bron van besmetting worden. Zeker bij flexibele werkomgevingen is dat op dit moment uiterst ongewenst. 

Inmiddels speelt de meubelstoffen-industrie daar goed op in. Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van bacterie-resistente meubelstoffen. Er zijn kunstsoffen die bestand zijn tegen de meeste bacteriën en die goed reinigbaar zijn, maar er niet uitzien als het altijd maar donkerblauwe skai van vroeger. Daarnaast zijn er fabrikanten die hun stoffen kunnen afwerken met een permanente coating die de bacteriën echt vernietigt als ze ermee in aanraking komen.

Life2 by Vision Furniture herstoffeert projectmeubilair. Wij hebben een collectie anti-bacteriële kunststoffen samengesteld. De Life2-ABcollectie biedt een uitgebreide keuze voor elk interieur. Ook leveren wij een grote collectie weefstoffen die zijn voorzien van een bacteriedodende coating (getest en bewezen).

Zorg ervoor dat uw zitmeubilair geen bron van infectie is, laat het stofferen in bacteriewerende stof. Life2 assisteert u graag bij uw stofkeuze.

www.life2.nl  

Nieuwsbank banner