Op 1,5 meter

Oplossingen voor een veilige werkomgeving

Bericht Oplossingen voor een veilige werkomgeving

We moeten leren omgaan met de ‘anderhalve meter-maatschappij’. Dat is nog wel even wennen. En hoe werkt dat dan? Om dit te bewerkstellen zijn er vele middelen zoals roll-up banners, posters en routewijzers tot raamstickers, vloerstickers en vloermatten.

Canon helpt je om de beschermde maatregelen continu en op een vriendelijke manier onder de aandacht te brengen. We hebben een brede set aan middelen ontwikkeld, die we supersnel kunnen omzetten naar iedere gewenste huisstijl. Van roll-up banners, posters en routewijzers tot raamstickers, vloerstickers, vloermatten, desinfectiezuilen en narrowcasting. Natuurlijk leveren we ook oplossingen voor afscherming tussen bureaus, gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en te personaliseren met elk gewenst beeld.

Alle middelen zijn kleurrijk, vriendelijk en hebben duidelijke iconen die vertellen wat wel mag in plaats van niet mag.

We mogen straks eindelijk weer naar kantoor of school en dat willen we zo prettig mogelijk maken voor iedereen. Met onze creativiteit in ontwerp en kennis van print, zorgen we er samen voor dat werken op kantoor straks niet alleen veilig en verantwoord is, maar ook weer vertrouwd en prettig voelt. Download de Veilig Werken catalogus via www.canon.nl/creative-services

Nieuwsbank banner