Op 1,5 meter

Oplossingen op maat tijdens coronacrisis

Bericht Oplossingen op maat tijdens coronacrisis

Er zijn genoeg plekken waar de anderhalvemeter-regel niet haalbaar is. In de gangpaden van kantoren bijvoorbeeld kan er simpelweg geen ruimte genoeg zijn. Met een passeerwand zorgt u voor een passeerplek in nauwe ruimtes. Ook mobiele en balieschermen zorgen voor bescherming waardoor aan de richtlijnen kan worden voldaan.

BalieScherm

Een breed aanbod van maatwerk oplossingen voor de preventiemaatregelen. Een baliescherm gemaakt van hout, perfect passend bij de balie. Uiteraard kan het baliescherm ook met een aluminium frame worden gemaakt indien gewenst. 

Mobiel Scherm

Het Mobiele Scherm ClassicFrame zorgt, naast de beschermende factor, voor een meerwaarde in sfeer en uitstraling. Hiermee gaat functionaliteit en design hand in hand. Robuuste schermen die flexibel in te zetten zijn met een luxe uitstraling.

Passeerwand

Er zijn genoeg plekken waar de anderhalvemeter-regel niet haalbaar is. In de gangpaden van kantoren kan er simpelweg geen ruimte genoeg zijn. Met de Passeerwand zorgt u voor een passeerplek in nauwe ruimtes. Ook bij kruispunten van looppaden zorgt de Passeerwand voor een veilige situatie. Alle informatie is terug te vinden op www.intermontage.nl/preventie.

Nieuwsbank banner