Op 1,5 meter

Op draadloze schermen meteen inzicht in aantal personen

Bericht Op draadloze schermen meteen inzicht in aantal personen

Het tel/registratiesysteem geeft informatie, vanuit het bezoeker telsystemen en een informatiebord in één. Het wordt realtime bijgewerkt. Het brengt duidelijke informatie over het aantal personen in een gebouw of in een specifieke ruimte.

JOAN SIGN is het out-of-the-box-systeem dat de term “onmiddellijk” belichaamt. Het wordt opgeladen geleverd – en omdat het 99% energiezuiniger is dan LCD-schermen, moet je het maar eens in de zoveel weken opladen. Het is draadloos, je hoeft niet te boren, zeer simpele montage met gebruik van de magnetic mount of een secure mount. 

Met JOAN SIGN krijg je informatie, vanuit het bezoeker telsystemen en een informatiebord in één. Het wordt realtime bijgewerkt. JOAN SIGN is de brug tussen bezoeker telsystemen en bezoekers. Het brengt duidelijke informatie over het aantal personen in een gebouw of specifieke ruimte. Denk aan restaurant, vergaderzaal, toiletgroep etc.

Gebouwd op 12 jaar ervaring en samenwerking met verschillende bedrijven gaven ons een uniek perspectief op waar alle bedrijven naar verlangen: eenvoud. Het toevoegen van een scherm moet eenvoudig zijn, het aansluiten op de dashboards van uw bezoeker telsystemen moet kunnen in een paar minuten.  Vooral in deze onzekere tijden waarin ‘onmiddellijk’ het verschil betekent tussen een enkel getroffen individu en honderden.

Ons team van ontwikkelaars werkt samen diverse sensor fabrikanten die bezoeker telsystemen leveren. De informatie van deze sensoren kan getoond worden op onze draadloze 6, 13, 32 & zelfs 42 inch schermen, die gebruik maken van de unieke E-ink technologie.

Meer informatie? https://getjoan.com/blog/real-time-people-counter/

Nieuwsbank banner