Op 1,5 meter

Ook inzicht op de werkruimte en zijn bijzonderheden

Bericht Ook inzicht op de werkruimte en zijn bijzonderheden

Vooraf op de hoogte zijn of de ruimte wel veilig en geschikt is, bespaart tijd en brengt het risico naar het laagste niveau. Met een gebouwautomatisering app kan dit. Juist in tijden van corona en social distancing erg interessant voor bedrijven. Zo kan het de uitkomst bieden om veilig en effectief te werken.

Coffee IT heeft de gebouwautomatisering app ‘Darwin’ ontwikkeld. Deze app biedt veel mogelijkheden voor bedrijven, met name in tijden van corona. Het zorgt voor een productieve en veilige werkomgeving. 

Darwin® is dé Internet of Things (IoT) app voor gebouwautomatisering en gebouwbeheer. Zo geeft het gebruikers met de Darwin® App controle over verschillende ruimtes binnen een gebouw wat door Darwin® bediend wordt. Het Darwin® systeem beheert ondermeer het nieuwe state-of-the-art gebouw van Vanderlande in Veghel. 

Het Darwin® systeem weet veel over iedere ruimte dankzij IoT, en dit wordt allemaal getoond aan de gebruikers. Zo kun je in één oogopslag zien hoe warm het is in een ruimte of hoeveel mensen er in een ruimte passen. Ook kun je zien welke apparatuur beschikbaar is in de ruimte.

Een dergelijke app is juist in tijden van corona en social distancing erg interessant voor bedrijven. Zo kan het de uitkomst bieden om veilig en effectief te werken.  Meer informatie over Coffee IT: https://coffeeit.nl/
Meer informatie over de app: https://coffeeit.nl/portfolio/darwin-app 

Nieuwsbank banner