Op 1,5 meter

Nieuw indelingsplan met adviesrapport

Bericht Nieuw indelingsplan met adviesrapport

Ook in de komende tijd zullen we moeten zorgen dat we afstand houden tot onze collega’s. De 1.5 meter zal nog een tijd gehandhaafd blijven. Maar wat heb je daarvoor nodig? Een nieuw indelingsplan met een adviesrapport op basis van de Covid-NEN normering, kan helpen. Een tekening op schaal van de huidige situatie is daarbij het vertrekpunt.

Op dit moment is werken op kantoor nog erg lastig. We zitten met zijn allen te wachten tot de maatregelen die de regering gaat nemen wat zullen versoepelen. Waarschijnlijk zullen we in de komende tijd moeten zorgen dat we afstand houden tot onze collega’s. De 1.5 meter zal nog een tijd gehandhaafd blijven.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

1. Nieuw indelingsplan met adviesrapport

Wij maken een herzien indelingsplan of schrijven een adviesrapport op basis van 1.5 meter afstand tot elkaar en de Covid- NEN normering. 
Wat hebben wij van u nodig? Een tekening op schaal van de huidige situatie. Dat is dan ons vertrekpunt.

2. Hulpmiddelen

Uiteraard zijn er verschillende hulpmiddelen die de meehelpen aan aangepast werken in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Denk hierbij aan;

  • Losstaande wanden –  Deze wanden van plexiglas (140 of 180 cm hoog) kunnen los of gekoppeld gebruikt worden.
  • Opzetstukken  – Losse opzetstukken van plexiglas die men aan de zijkant op de werkplek kan plaatsen, op flexplekken of op bijvoorbeeld lagere kasten die een looppad afscheiden.  Deze losse elementen zorgen voor een minimale inbreuk op de bestaande inrichting en zijn weer makkelijk te verwijderen en eventueel op een andere manier binnen uw organisatie inzetbaar.
  • Plexiglas schermen aan bureausteun – deze schermen kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau. Het scherm neemt geen extra ruimte in op het bureau. Leverbaar voor enkel en dubbele schermen.
  • Opzetschermen op bestaande scheidingswanden –  Dit kan een opzetwand, een voorzetwand of een tussenwand zijn. Het hygiënescherm is gemaakt uit transparant acryl met een dikte van 3 mm en is op bestaande scheidingswanden te plaatsen d.m.v. klemmen
  • Hangende plexiglas panelen – We kunnen een voorstel maken om net als bij de supermarktkassa plexiglas panelen te plaatsen tussen en naast de werkplekken. Deze panelen zijn 150 x 100 cm en worden aan het systeemplafond gehangen en extra ondersteund.
  • Handgel zuilen –  Met deze zuil reinigen mensen bij binnenkomst in een gebouw of ruimte snel en eenvoudig hun handen. Met een druk op het voetpedaal zodat er geen aanraking nodig is. Tegen meerprijs is deze zuil met uw logo te personaliseren.
  • Social Distance vloerstickers – Creëer een veilige werkplek waarbij de afstand om je heen gemarkeerd is.

Het is ook mogelijk om een aantal hulpmiddelen te huren. Dit kan al vanaf 1 dag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor veiliger werken op kantoor neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord. Team De Kantoorinrichter
T. 040-2861441
E. moc.rethcirnirootnaked@ofni

Nieuwsbank banner