Op 1,5 meter

Maak met bewijzering de looproute veilig

Bericht Maak met bewijzering de looproute veilig

Om in uw bedrijf uw personeel en gasten een veilige omgeving te bieden, zijn er borden, stickers, looproute stickers en andere bewegwijzering met instructies inzake afstand bewaren/social distancing én  tevens plexiglas schermen.  Er zijn diverse oplossingen.

Om in uw bedrijf uw personeel en gasten een veilige omgeving te bieden, bieden wij u een volledig assortiment aan borden, stickers, looproute stickers en andere bewegwijzering met instructies inzake afstand bewaren/social distancing én Plexiglas schermen, om zo de besmetting met het Coronavirus tegen te gaan op plekken waar menselijke ontmoeting plaatsvindt.

Ons assortiment van Corona-gerelateerde signing stelt bedrijven, zorginstellingen, gemeenten en retailers in staat om social distancing te bevorderen, de 1,5 meter afstand te bewaren. Wij leveren producten zoals zelfklevende vloerstickers, vloerstickers, banners en borden die in uw bedrijf door uzelf of door ons gemonteerd kunnen worden. Wij kunnen maatwerk maken of u kiest uit onze standaardontwerpen! 

Ook bieden wij u advies en/of een geïntegreerd signplan voor uw kantoor of werkomgeving. 

Corona signing catalogus 

In onze COVID/Social distancing signing catalogus vindt u alles wat u nodig heeft om de geldende voorschriften te communiceren en zo veilig weer open te gaan of blijven voor uw werknemers, klanten of publiek. U bekijkt onze catalogus hier: https://info.blomsma.nl/hubfs/Social%20Distancing%20Signage%20and%20Covid%20Shields.pdf

Nieuwsbank banner