Op 1,5 meter

Kuchscherm: minimaal contact, maximale veiligheid

Bericht Kuchscherm: minimaal contact, maximale veiligheid

Om de bezoekers, maar bovenal het personeel – die dag in dag uit blootgesteld worden aan menselijk contact – te beschermen tegen het virus, wordt er bij de kassa’s, balies en andere contactpunten een ‘kuchscherm’ geplaatst. Zo beperken de winkels het contact tot een minimum en kunnen bezoekers met een veilig gevoel hun aankopen doen.

HELP ELKAAR WAAR NODIG

Door het Covid-19  (beter bekend als Corona) virus loopt 2020 anders dan wij ons allemaal hadden kunnen voorstellen. De bevolking komt minder buiten, waardoor er minder producten worden aangeschaft en de omzet van verschillende organisaties daalt. We kunnen wel stellen dat we met zijn alle in hetzelfde schuitje zitten. Om uit deze lastige situatie te komen moeten er creatieve, slimme en bovenal effectieve oplossingen komen. Zo zijn wij van SIZO mee gaan denken met het probleem waar MediaMarkt en Bakkerij Klootwijk gezamenlijk mee zitten.

MAATREGELEN

Wereldwijd houdt het COVID-19 (Corona) virus men in de greep, de burger, de kleine ondernemer, internationale ondernemingen en de overheden. Personen moeten zo veel mogelijk thuis blijven en menselijk contact vermijden. Ondanks het verbieden van evenementen door heel het land kunnen winkels als MediaMarkt en Bakkerij Klootwijk wel open blijven. Dat betekent niet dat de winkels door kunnen zoals zij dat gewend zijn, nee er moeten maatregelen getroffen worden. Dit moeten wij met zijn alle doen, samen zorgen we ervoor dat het virus in toom gehouden wordt en daar zijn creatieve en doeltreffende oplossingen voor nodig.

DE OPLOSSING

Om de bezoekers, maar bovenal het personeel – die dag in dag uit blootgesteld worden aan menselijk contact – te beschermen tegen het virus, wordt er bij de kassa’s, balies en andere contactpunten door SIZO een ‘kuchscherm’ geplaatst. Zo beperken de winkels het contact tot een minimum en komen er toch warme broodjes (en iPads) over de balie. Is het bij jullie onderneming ook puzzelen hoe er omgegaan moet worden met het virus? Sizo denkt graag met jullie mee voor snelle en doeltreffende oplossingen. Neem contact met ons op en we bellen je zo snel mogelijk!

Nieuwsbank banner