Op 1,5 meter

Kent u alle knelpunten voor een 1,5 meter kantoor?

Bericht Kent u alle knelpunten voor een 1,5 meter kantoor?

In een toolkit zijn de 40 meest gebruikelijke  knelpunten  op een overzichtelijke wijzen weergegeven. Daarbij worden ook meteen oplossingsrichtingen benoemd. Al zijn er per knelpunt vaak meerdere manieren om hiermee om te gaan.

Allemaal staan we voor de vraag en uitdaging; hoe pas ik de 1.5 meter richtlijnen toe in mijn kantoor en werkomgeving?  

Als expert op het gebied van de werkomgeving hebben wij een eerste inventarisatie gemaakt van de impact van de 1,5 meter richtlijnen binnen kantoorpanden. Dit resulteerde in een enorme lijst van mogelijke knelpunten. We hebben de 40 meest gebruikelijke knelpunten op een overzichtelijke wijze voor jullie weergegeven in onze guideline. Daarbij hebben we ook meteen oplossingsrichtingen benoemd. Al zijn er per knelpunt vaak meerdere manieren om hiermee om te gaan. Per organisatie kan de aanpak en de oplossingsrichting verschillen. Gebruik onze documenten vooral waar ze voor bedoeld zijn, als praktische guideline en checklist.  

Waarom juist deze toolkit downloaden? 

  • We hebben 40 knelpunten voor een 1,5 meter kantoor al voor je in kaart gebracht 
  • We hebben verder gekeken dan alleen de werkplek, zo komen ook de entree/wachtruimte, vergaderruimte, keuken/restaurant, pantry en het sanitair aan bod 
  • De knelpunten zijn per type ruimte overzichtelijk weergegeven 
  • Per knelpunt geven we ook een mogelijke oplossingsrichting aan 
  • Daarnaast krijg je ook een e-book voor het opstarten van het gebouw en de dienstverlening 
  • En als kers op de taart geven we 9 tips om ondanks deze maatregelen een gastvrije werkomgeving te creëren 

Inmiddels zijn wij, FGB Facility Estate, bij diverse opdrachtgevers de werkomgeving corona-proof aan het inrichten. Wil jij ook advies en/of ondersteuning bij het corona-proof inrichten van jouw kantoor? Neem dan contact met ons op via moc.etatseytilicafbgf@ofni. Of download gratis de toolkit en ga direct zelf aan de slag met het opstarten en inrichten van jouw 1,5 meter kantoor.  

Nieuwsbank banner