Op 1,5 meter

Is de werkplek schoon en veilig?

Bericht is de werkplek schoon en veilig

Nu we langzaam weer terug gaan naar werk en school doen zich nieuwe belangrijke vragen voor zoals ‘is mijn flexplek wel schoongemaakt?’ Is deze vergaderruimte tussendoor gereinigd? Et cetera. Een ontwikkelde app geeft hierop antwoord.

Om aan alle medewerkers, scholieren, studenten en bezoekers van gebouwen op een laagdrempelige en efficiënte wijze inzicht en zekerheid te geven over de schoonmaak en veiligheid van een bepaalde omgeving is niet zo eenvoudig. Er wordt al snel gedacht aan oplossingen op basis van sensoren of andere complexe software, maar dat is vaak veel te duur en omslachtig. 

Dit inspireerde ons bij Leviy om na te denken over hoe we met een eenvoudige oplossing bij konden dragen aan een veilige en snelle terugkeer naar de 1,5 meter samenleving.

We streven ernaar om zoveel mogelijk mensen te bereiken en helpen die geconfronteerd worden met tal van uitdagingen die deze roerige tijd met zich mee brengt. We hebben er daarom bewust voor gekozen om onze opgebouwde kennis en ervaring over schoonmaak op de werkvloer toe te passen in een gratis mobiele applicatie, zodat iedereen er mee aan de slag kan.

De oplossing werkt daarom ook heel eenvoudig. Je gaat naar mycleanworkspace.com en meld je aan met enkel een emailadres. Je ontvangt dan van ons direct een email met een link naar je eigen online omgeving waar je de QR-codes kunt aanmaken en beheren. De QR-codes kun je naar eigen inzicht organiseren en van naam voorzien, waarna ze op de gewenste werkplekken kunnen worden aangebracht. De bezoekers van de locaties kunnen de gratis app downloaden en door het scannen van de QR codes real-time inzicht krijgen in de schoonmaak status van werkplekken en/of (openbare) ruimten. Tevens kunnen een bezoekers de schoonmaak van een beoordeling voorzien, en QR-codes ook delen met anderen zodat men ook buiten de app om op de hoogte blijft van de schoonmaak. 

Schoonmakers werken met dezelfde app en kunnen door een QR code te scannen aangeven dat een werkplek of ruimte is schoongemaakt. Ook krijgen ze inzicht in de beoordelingen van de bezoekers zodat er snel kan worden ingespeeld op eventuele afwijkingen.

Zowel schoonmakers als bezoekers kunnen een favorietenlijst samenstellen, zodat zij voor zichzelf een overzicht kunnen creëren van alle werkplekken van een bepaalde afdeling of locatie. 

“Onze huidige SaaS oplossing wordt over de hele wereld gebruikt en onze klanten en partners zijn nauw betrokken geweest in het ontwikkelen van deze nieuwe oplossing, waarover we al veelbelovende feedback hebben gekregen”, aldus Sebastiaan van der Vinne – CEO van Leviy het bedrijf achter mycleanworkspace.com

“Vanuit onze markt krijgen we nu zo enorm veel vragen over het kunnen aantonen van schoonmaak en het kunnen bieden van inzicht over onze dienstverlening” zegt Frank Erkens – Directeur van Gom Schoonmaak in België. “We werkten al met Leviy,  maar deze aanvullende en gratis oplossing is echt precies wat we nodig hadden, een essentiële en zeer gewenste innovatie!” De app is zowel op iOS en Android beschikbaar en kan per direct worden ingezet. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Stel ze aan ons via: moc.ecapskrownaelcym@ofni

Nieuwsbank banner