Op 1,5 meter

Hygiëne- en beschermingsartikelen aanbieden op kantoor

Bericht Hygiëne- en beschermingsartikelen aanbieden op kantoor

Een vendingoplossing met contactloos kiezen en betalen uitbreiden met een assortiment hygiëne- en beschermingsartikelen. Altijd zijn deze middelen op kantoor verkrijgbaar en hierdoor kunnen de medewerkers nog veiliger werken.

Om bedrijven te helpen met de nieuwe covid-19 maatregelen heeft Selecta de slimme vendingmachine ‘Junea’ aangepast om zo bij te dragen aan een veilige en een meer hygiënische werkplek. De Junea vendingoplossing was al uniek met contactloos kiezen en betalen, maar nu kan deze compacte vendingmachine ook gevuld worden met hygiëne- en beschermingsartikelen.

Beschermende middelen

In de eerste plaats wil elk bedrijf dat medewerkers en bezoekers veilig en met een gerust hart naar het werk kunnen komen. Daar zijn meerdere maatregelen voor nodig. Voldoende ruimte op de werkvloer om te voldoen aan de 1,5 meter economie. Werknemers moeten toegang hebben tot voldoende beschermende artikelen, zoals mondkapjes, desinfecterende handgel, ontsmettingsdoekjes en plastic handschoenen. Selecta heeft haar assortiment zo aangepast dat deze producten nu ook via de Junea aangeboden kunnen worden, naast het bestaande assortiment aan gezonde snacks.

Contactloos kiezen en contactloos betalen In tegenstelling tot andere bestaande vendingmachines, kan met de Junea contactloos gekozen en betaald worden via de smartphone. Dit voorkomt onnodige aanrakingen van de machine. Na aankoop van een product kan ook een video getoond worden op diezelfde smartphone met instructies voor een goed gebruik van de aankoop. 

Nieuwsbank banner