Op 1,5 meter

Hoeveel personen per vierkante meter?

Bericht Hoeveel personen per vierkante meter?

Van meten tot monitoren. In één oogopslag is alles te zien op een inzichtelijk dashboard. Draadloze sensoren bieden real time inzicht in het gemiddeld aantal mensen per vierkante meter in je gebouw. Dit inzicht is mogelijk tot op ruimteniveau.

PULSE Comfort Distance is een laagdrempelige snel te implementeren oplossing die slim en real time inzicht geeft hoeveel social distancing beschikbaar is. Dat wil zeggen, in één oogopslag is te zien hoeveel medewerkers, gasten, klanten, bezoekers of studenten er aanwezig zijn (gebouw/verdieping/ruimte), wat de gemiddelde afstand is tussen deze medewerkers en hoeveel m2 werkruimte zij tot hun beschikking hebben.

PULSE Comfort Distance in 4 stappen

1. Meten: Draadloze sensoren meten op ruimte-niveau data over de aanwezigheid van gebouwgebruikers.

2. Verrijken: Sensordata wordt met algoritmen verrijkt en aangevuld met extra informatie.

3. Visualiseren: Indicatoren worden gevisualiseerd in een duidelijk overzicht.

4. Monitoren: Continue visualisatie vanuit een persoonlijk dashboard maakt het mogelijk om ruimten en het gebouw 24/7 te monitoren.

Een inzichtelijk dashboard
Draadloze sensoren bieden real time inzicht in het gemiddeld aantal mensen per vierkante meter in je gebouw. Dit inzicht is mogelijk tot op ruimteniveau.

<afbeelding PULSE Comfort Distance actual.png>

In overleg kan er worden uitgebreid naar een realtime overzicht voor de gebouwbeheerder en historisch inzichtelijke data.

Nieuwsbank banner