Op 1,5 meter

Hoe managet u de werkplekverdeling?

Bericht Hoe managet u de werkplekverdeling?

Om in controle te blijven over de beschikbare werkplekken op uw locatie(s) is goede communicatie van belang. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen inzicht heeft in de beschikbaarheid en garandeert u de veiligheid?

COVID-19 heeft een onuitwisbare invloed op de samenleving en dus ook op organisaties, de processen en de resultaten. Dit zorgt voor toenemende druk op diverse afdelingen en teams. Voor de terugkeer naar kantoor en de nieuwe regels zoals de 1,5 meter samenleving, is werkplekverdeling een belangrijk onderwerp op de agenda. Hoe managet u de werkplekverdeling in deze uitzonderlijke situatie?

Om in controle te blijven over de beschikbare werkplekken op uw locatie(s) is goede communicatie van belang. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen inzicht heeft in de beschikbaarheid? Hoe organiseert u de verdeling en garandeert u de veiligheid van uw medewerkers? Hoe organiseert u de nieuwe werksituatie? Hoe zorgt u ervoor dat er niet te veel mensen tegelijkertijd op de werkvloer zijn?

Beheer, meet en reserveer eenvoudig uw werkplekken middes de webapplicatie: WR-APP. De werkplekken zijn logisch in te delen per verdieping of ruimte. Per ruimte kunt u een plattegrond toevoegen waardoor het overzicht compleet is. De applicatie kan gekoppeld worden aan uw bestaande usermanagement systemen, waardoor de beheerders in controle blijven over de beschikbare plekken en tijdsblokken. Tevens kunt u voorrangsregels toevoegen om beschikbaarheid voor cruciale onderdelen te garanderen. Krijg direct inzicht in uw capaciteit, beheers het aantal aanwezigen en hou het overzicht omtrent verschillende contactmomenten tussen uw collega’s. 

De WR-APP koppelt met uw Office 365-omgeving om zodoende ook de agenda’s up to date te hebben. De WR-APP is device onafhankelijk en wordt in een SaaS-omgeving aangeboden. Het functionele en technische beheer wordt door Ponthus uitgevoerd. Op verzoek is het mogelijk om specifieke wensen toe te voegen. Bent u klaar voor de nieuwe werksituatie?  

Nieuwsbank banner