Op 1,5 meter

Hoe krijg je de werkplek betaalbaar schoon?

Bericht Hoe krijg je de werkplek betaalbaar schoon?

Met complete hygiënesets (displaydozen) en aanvullende persoonlijke sets kunnen de medewerkers zelf controle houden over hun veilige werkplek. Iedere display en persoonlijke set is voorzien van een duidelijk zichtbare en eenvoudige instructie. Goede hygiëne bestaat alleen bij correct gebruik. Ook geïnteresseerd in de inhoud?

Iedere werkplek betaalbaar schoon!

Met vijfentwintig jaar schoonmaakervaring levert J. Van der Ploeg Dienstverlening het perfecte zelfhulp pakket voor bedrijven, scholen en instellingen. Complete hygiënesets (displaydozen) en aanvullende persoonlijke sets waarmee medewerkers zelf controle houden over hun veilige werkplek.

Mijnschonewerkplek.nl

Via onze site Mijnschonewerkplek.nl bieden wij een betaalbare oplossing met pakketten en persoonlijke sets desinfectiemiddelen. De inhoud van het pakket hebben we samengesteld op basis van onze professionele kennis van zaken. In een stevige kartonnen display bieden wij een wegwerp werkplekdoek, desinfectiereiniger en handreiniger aan. De desinfectiereiniger is een A-merk dat wij dagelijks toepassen voor onze schoonmaakwerkzaamheden op locatie. De handreiniger bestaat uit vloeibare handalcohol met minimaal 70% alcohol. Het juiste percentage alcohol voor optimale ontsmetting van handen. De inhoud van het pakket is ook beschikbaar als handzame meeneem-set. Iedere display en persoonlijke set is voorzien van een duidelijk zichtbare en eenvoudige instructie. Goede hygiëne bestaat alleen bij correct gebruik.

Bestellen kan via onze website www.mijnschonewerkplek.nl, alle desinfectieartikelen en persoonlijke sets zijn direct leverbaar. Uiteraard zijn er navullingspakketten beschikbaar. In overleg kunnen wij de displays aan de voorzijde voorzien van uw eigen bedrijfsnaam. Gaaf toch?

Nieuwsbank banner