Op 1,5 meter

Hoe de 1,5 meter afstand bewaren

Bericht Hoe de 1,5 meter afstand bewaren

Stap voor stap komt het moment dichterbij dat we weer naar kantoor zullen gaan. Het corona-virus is nog steeds onderdeel van onze maatschappij en het werken op kantoor zal dan ook in aangepaste vorm zijn voorlopig. Een plexiglazen protectiescherm plaatsen, kan de oplossing zijn.

De boodschap van premier Rutte en zijn kabinet is duidelijk, bedrijven moeten zorgen voor een veilige werkomgeving en daar zal iedereen aan moeten wennen en zijn bijdrage aan moeten leveren. Kantoren zullen dus ook een oplossing moeten vinden en de nodige aanpassingen moeten doen om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige en verantwoordelijke manier op zijn/haar werkplek weer aan het werk kan gaan. Een van de belangrijkste regels die het kabinet voorschrijft is de 1,5 meter afstand bewaren. Dit zal echter in veel situaties, waar bureaus dicht op elkaar staan, een grote uitdaging zijn.

Wij hebben ook onderzocht of we u daarvoor een oplossing kunnen bieden en hebben een plexiglazen protectiescherm ontwikkeld dat u eenvoudig achterop de EIZO monitor kunt bevestigen.

Extra bijkomend voordeel is dat u het plexiglazen protectiescherm ook kunt gebruiken om een kleine aantekening te maken en/of memosticker op te plakken.

Wilt u meer weten over deze nieuwe accessoires voor EIZO monitoren, neem dan gerust contact met ons op!

Nieuwsbank banner