Op 1,5 meter

Geniet van schone lucht

Bericht Geniet van schone lucht

Door de coronacrisis werken we steeds meer thuis en wordt tevens het belang van schone lucht nadrukkelijk onderstreept. De luchtkwaliteit is in veel van de huizen veel vervuilder in huis dan buitenshuis. Dit komt onder meer door het gebruik van een open haard, kaarsen, schoonmaakmiddelen, koken en slechte ventilatie. Met een luchtreiniger filter je onder andere pollen, bacteriën, huisstofmijt, fijnstof en schadelijke gassen uit de lucht.

Geniet van schone lucht.

Niet alleen is schone lucht belangrijk voor mensen met luchtwegproblemen, allergieën of astma, schone lucht is belangrijk voor iedereen. Alle luchtreinigers van Samsung leveren een prestatie van hoog niveau door het geïntegreerde drielaags filtratiesysteem. Pollen, dierenharen, schadelijke gassen, geurtjes en ultrafijne stofdeeltjes die met het blote oog niet gezien kunnen worden, maar wel schadelijk zijn voor het menselijk lichaam, worden door dit filtratiesysteem uit de lucht gefilterd. Daarbij past de luchtreiniger zich automatisch aan , op de luchtkwaliteit binnenshuis en controleer je de luchtkwaliteit gemakkelijk op het display of via SmartThings . Zo ben jij altijd waar je ook bent op de hoogte van de luchtkwaliteit.

Stijlvol en uniek.

De luchtreinigers van Samsung zijn stijlvol en hebben een uniek design. Verrassend is het dan ook niet dat de AX3300 AX40R3030WM en de AX9500 AX47R9080SS het IF Design Award hebben ontvangen voor hun baanbrekende design. Het paradepaardje van de nieuwe line up, The Cube TM , is een echte eyecatcher. Door het innovatieve, kubusvormige ontwerp past hij perfect in een modern interieur. De metalen buitenkant en het subtiele display maken het een stijlvol object, dat gezien mag worden in iedere ruimte. 

Nieuwsbank banner