Op 1,5 meter

Geef kuchschermen en scheidingswanden een tweede leven

Bericht Geef kuchschermen en scheidingswanden een 2e leven

Achter een bureau, in de kapperszaak en op het terras: Nederlanders keren terug op hun werkplek. Totdat er een vaccin tegen het coronavirus is, zorgen glazen kuchschermen en scheidingswanden daarvoor. Deze schermen hebben statiegeld. Een vaccin tegen het coronavirus? Dan kunnen deze schermen worden teruggegeven en worden gerecycled.

Voordelen glazen kuchschermen en scheidingswanden

Het gebruik van glazen kuchschermen en scheidingswanden levert je heel wat voordelen op:

–          * Ze zijn brandveilig

–          * Ze zijn duurzaam (recyclebaar!)

–          * Het blijft helder

–          * Ze zijn antistatisch

–          * Ze zijn bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen

–          * Je kunt er met whiteboard stiften op schrijven

–          * Onze glazen kuchschermen en scheidingswanden zijn niet duurder dan kunststof     oplossingen!

Al ruim 55 jaar bouwen onze vakmensen vitrines, vitrinekasten en informatiekasten van gehard veiligheidsglas en geanodiseerd aluminium. Kuchschermen en scheidingswanden passen perfect in dit rijtje.

Omdat we deze in onze eigen fabriek in Rosmalen produceren, zijn we bovendien flexibel en hanteren we korte levertijden.

Soorten kuchschermen en scheidingswanden

Kuchschermen zien we veelal op bureaus en balies. En scheidingswanden op de meest uiteenlopende plaatsen: in sportscholen, in restaurants, in praktijken. We hebben ze in allerlei soorten, maten en hoeveelheden. Klik hier voor een overzicht van de standaard producten.

Kuchschermen en veiligheidswanden op maat

Heb je specifieke wensen? Uiteraard zijn kuchschermen en veiligheidswanden op maat ook mogelijk. Neem contact met ons via: 073 – 633 91 33.

Unieke statiegeldmethode

En stel: het vaccin tegen het coronavirus is er. Wat gebeurt er dan met alle kunststof coronaschermen? Juist: die worden massaal weggegooid. Maar die van SDB Vitrinebouw niet. Zodra de spatschermen en kuchwanden niet meer nodig zijn, komen we ze ophalen*.

In onze fabriek worden de producten ontmanteld. En vervolgens gerecycled. Zo krijgen de kuchschermen en scheidingswanden van SDB een tweede leven: bijvoorbeeld als vitrine, vitrinekast of informatiekast.

Nieuwsbank banner