Op 1,5 meter

Gebruik een aanraakvrije waterkoeler

Water

Bedrijven en instellingen worden en masse coronaproof gemaakt. Bureaus worden uit elkaar gezet, plexiglas geplaatst, handdispensers voor de nodige hygiëne en protocollen geschreven met alle gedragsregels, et cetera. Maar aanraakvrij bruisend en gekoeld drinkwater kunnen gebruiken was nog niet mogelijk. Nu echter kan dit met behulp van sensoren.

De R&D afdeling van Aqualex heeft onlangs een drinkwatersysteem ontwikkeld met een volledige handsfree bediening. Aqualex verdeelt toestellen die leidingwater filteren en zo voor plat of bruisend water uit de kraan zorgen. Het is gespecialiseerd in waterleidingkoelers en multifunctionele designkranen met gefilterd plat, bruisend en kokend water. Het zet daarmee in op hoogwaardig, esthetisch, ecologisch en vooral ook hygiënisch verantwoord gebruiksgemak.

Vanaf de oprichting in 2010 door zaakvoerder Alexander Vanlerberghe is de eigen Research en Development afdeling de spil van het bedrijf. Innovaties, zoals een designkraan met maar liefst vijf verschillende soorten water, worden in eigen huis ontwikkeld.

Bedrijven en instellingen worden en masse corona proof gemaakt. Bureaus uit elkaar gezet. Plexiglas geplaatst, hand dispensers voor de nodige hygiëne en protocollen geschreven met alle gedragsregels. Het betreft regels als anderhalve meter afstand houden, zoveel mogelijk thuiswerken, thuisblijven bij ziekteverschijnselen, handenwassen, drukte mijden, in de elleboog kuchen en niezen en geen handen schudden. En raak zo min mogelijk aan.

Uit de markt kwam al snel de vraag voor een aanraakvrije waterkoeler. Na de eerste tests in combinatie met de welbekende designkranen is de ideale sensor gevonden. Touchless®

•             Drukknoppen voor koud en bruisend water worden vervangen door sensoren

•             Toepasbaar op alle AQUALEX leidingwaterkoelers

•             Mogelijk om te integreren in bestaande AQUALEX-systemen

•             Gepatenteerd

Nieuwsbank banner