Op 1,5 meter

Flexibel en snel (her)inrichten

Bericht Flexibel en snel (her)inrichten

Wil je je kantoor snel en op een stijlvolle manier (her)inrichten conform de voor de 1,5 meter regel? Wil je de akoestiek op kantoor verbeteren, meer groen naar binnen brengen, de luchtkwaliteit verbeteren en afvalbakken netjes wegwerken? Meer weten?

Dat kan!

De Scheidingswand┬« biedt een unieke modulair scheidingswand met geintegreerd kastsysteem waarmee je alle kanten op kunt. Werkplekken kunnen met dit verrijdbare product eenvoudig en snel (her)ingericht worden en op ieder gewenst moment opnieuw.

De Scheidingswand biedt verschillende paneel opties. Kies voor kleurrijk mos om de akoestiek te verbeteren en het vergroenen van de werkplek. Kies voor een digitaal meetingboard om op een veilige afstand presentaties of online meetings te projecteren of voor een whiteboard om aantekeningen te maken.

De scheidingswanden zijn vervaardigd van volledig gerecycled materiaal, CO2 neutraal geproduceerd en 100% Dutch Design en past hierdoor in een circulaire inrichting van je kantoor.

Jouw (her)inrichtings vraag voorzien wij graag van een pasklare oplossing. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via  084-884 84 14

Nieuwsbank banner