Op 1,5 meter

Een innovatieve oplossing voor het reserveren van werkplekken

Bericht Een innovatieve oplossing voor het reserveren van werkplekken

De werknemers moeten met minimaal 1,5 meter afstand en verspreid over het pand kunnen werken. Maar hoe pakt u dat aan? Hoe weten uw medewerkers welke werkplekken ‘veilig’ en beschikbaar zijn?  Hoe organiseert u dit?

Smart Signs/ Innivo biedt ondersteuning bij veranderend kantoorconcept.

COVID-19 en de contact beperkende maatregelen hebben een groot effect op ons dagelijks leven, zo ook op de werksituatie. Als werkgever dient u er alles aan te doen om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren waarbij uw werknemers met minimaal 1,5 meter afstand en verspreid over het pand kunnen werken. Maar hoe pakt u dat aan? Hoe weten uw medewerkers welke werkplekken ‘veilig’ en beschikbaar zijn?  Hoe organiseert u effectief en efficiënt een afname van werkplekken met soms wel meer dan 50%?

Smart Signs/ Innivo kan en wil u hier graag bij helpen.

Smart Signs/ Innivo levert een oplossing waarmee u werkplekken kunt blokkeren en werknemers vanuit huis een werkplek kunnen reserveren. Dit kan gepersonaliseerd, maar ook anoniem. Op een digitale plattegrond zien medewerkers welke plekken nog vrij zijn en waar/wanneer een collega een werkplek heeft gereserveerd. Wanneer een medewerker een werkplek heeft gereserveerd, kan hij op de gereserveerde tijd en plek veilig aan het werk. Werkplekken rondom de gereserveerde werkplek kunnen automatisch worden geblokt. Actuele en overzichtelijke rapportages geven per verdieping direct zicht op de geblokkeerde, gereserveerd en vrije werkplekken. Met de oplossingen van Smart Signs/ Innivo kunt u sturen op een efficiënt gebruik van de beschikbare plekken en pieken opvangen door kantoortijden van uw medewerkers te spreiden. Optioneel is het mogelijk om werkplekken van een draadloze sensor te voorzien. Wanneer een gereserveerde werkplek voor langere tijd niet meer wordt gebruikt, omdat de medewerker bijvoorbeeld eerder naar huis is gegaan, kan deze weer automatisch worden vrijgegeven om te reinigen en te reserveren. Hiermee optimaliseert u het gebruik en het gebruikersgemak.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag bij het realiseren van de maatregelen zodat uw kantoor snel optimaal gebruikt kan worden in overeenstemming met de COVID-19 randvoorwaarden. Bel (074) 79 200 25 of mail naar ln.sngistrams@ofni

Nieuwsbank banner