Op 1,5 meter

Een gezond, veilig, sfeervol en productief kantoor

Bericht Een gezond, veilig, sfeervol en productief kantoor

Binnen kantoorruimtes wordt er de komende tijd rekening gehouden met anderhalve meter afstand in een zo gezond mogelijk kantoor. Dit heeft als resultaat dat de indeling van een kantoor zal veranderen, waarbij hygiëne, slimmere gebouwen en een gezonde werkplek hoger op de prioriteitenlijst komen te staan.

Verlagen van het ziekteverzuim en verspreiding van ziektes tegengaan. Die aspecten zullen nu en in de toekomst belangrijke vereisten zijn om rekening mee te houden bij de inrichting van de kantooromgeving.

Cloud Garden heeft producten die bovengenoemde aspecten verbeteren. De groene, verplaatsbare roomdividers, gevuld met luchtzuiverende planten, zijn namelijk uitermate geschikte oplossingen voor een veilig en gezond kantoor. Maar waarom?

1: De roomdividers kunnen het kantoor opdelen, waarmee veilige routes gecreëerd kunnen worden.

2: De werking van de luchtzuiverende planten zorgt ervoor dat verontreinigende stoffen (zoals bacteriën) worden opgevangen. Deze verontreinigende stoffen worden afgebroken via de wortels van de plant en je krijgt er schone lucht voor terug. 

3: De roomdividers zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid in een ruimte toeneemt. Een geoptimaliseerde luchtvochtigheid zorgt voor minder (gezondheids-) klachten zoals droge ogen, een droge keel en verminderde concentratie.

4: De roomdividers verbeteren het algeheel welbevinden van de medewerker, waardoor ziekteverzuim afneemt en mensen zich op kantoor prettiger voelen en de arbeidsproductiviteit toeneemt.

Het realiseren van een gezonde, veilige en arbeidsproductieve ruimte waar je graag wilt zijn, daar draait het om! Cloud Garden helpt graag mee om je gebouw sfeervoller en gezonder te maken.

De roomdividers zijn leverbaar vanaf € 1.890,= inclusief planten. Mail één van onze medewerkers via ln.nedragduolc@ofni of bel naar 038 – 77 30 075, dan maken we samen een sfeervol, veilig, productief en gezond kantoor! Heb je eigen ideeën voor de 1,5 meter economie waarbij je de luchtzuiverende werking van planten wilt toepassen? Aarzel dan niet en bel ons. Wij hebben creatieve ontwerpers in dienst die je kunnen helpen met het realiseren van goede plannen!

Nieuwsbank banner