Op 1,5 meter

Draadloze agressiealarmering bij werkplekinrichting

Bericht Draadloze agressiealarmering bij werkplekinrichting

Van oudsher wordt er bij organisaties veel gewerkt met bedrade alarmknoppen die veelal gekoppeld zijn aan interne (dect)telefoniesystemen. In de huidige samenleving is dit lang niet altijd meer toereikend. Professionele organisaties stappen juist in deze corona-tijd vaker over naar systemen die werken op basis van draadloze technieken met beheer in de cloud.

Betrouwbare agressiealarmering voor organisaties met een bezoekfunctie. Tegenwoordig zijn hiervoor flexibele, draadloze oplossingen in de markt.

Van oudsher wordt er bij organisaties veel gewerkt met bedrade alarmknoppen die veelal gekoppeld zijn aan interne (dect)telefoniesystemen. In de huidige samenleving is dit lang niet altijd meer toereikend.

Professionele organisaties stappen juist in deze Corona tijd vaker over naar systemen die werken op basis van draadloze technieken met beheer in de cloud. Het grote voordeel hiervan is dat de plek van de alarmknop niet meer leidend is voor de indeling van de gespreksruimte. Daarnaast is dit systeem ideaal voor grote open ruimtes waarin op meerdere plekken gesprekken worden gevoerd die tot emotioneel en agressief gedrag kunnen leiden. In die situaties kan discreet hulp van collega’s of de beveiliging worden ingeschakeld.

Er zijn diverse draadloze oplossingen in de markt op basis van Bluetooth, Wifi of GSM. Het is zaak om te kiezen voor een systeem dat altijd beschikbaar is. Multi-netwerk GSM is daarvoor tot nu toe het meest betrouwbaar gebleken. Als gecertificeerde leverancier is Secure2Go de aangewezen partij voor een betrouwbaar en flexibel alarmsysteem dat maximaal invulling geeft aan het nieuwe normaal. Dankzij deze gegarandeerde ondersteuning voelen medewerkers zich niet alleen zekerder en veiliger, er kan ook daadwerkelijk snel en gericht worden ingegrepen als dat nodig is. 

De angst en bedreiging die je tijdens je werk soms ervaart is levensecht en de zekerheid van directe back-up kan het verschil maken. Je wilt er natuurlijk voor 100% op kunnen vertrouwen dat de juiste hulp met prioriteit wordt ingeschakeld en naar je exacte locatie wordt gestuurd als iedere seconde telt. Secure2Go B.V. is een toonaangevende landelijke speler op de markt van mobiele en interne agressie- en alleenwerkersalarmering in Nederland.

Nieuwsbank banner