Op 1,5 meter

Desinfectie zonder gebruik van chemicaliën

Bericht Desinfectie zonder gebruik van chemicaliën

Desinfectie gebeurt met behulp van ozon. Ozon is het meest milieuvriendelijke oxidatiemiddel, het wordt onder meer toegepast bij waterzuivering, luchtzuivering, desinfectie, antivirusbehandelingen en geurverwijdering.

Momenteel is er veel vraag naar desinfectiemaatregelen. Deze zijn nodig om uzelf, uw collega’s, uw bezoekers en de rest van hun en uw omgeving te beschermen tegen het Covid-19 virus. Naast preventieve maatregelen hebben we ook te maken met maatregelen die genomen moeten worden wanneer een (waarschijnlijk) besmet persoon gebruik heeft gemaakt van een ruimte of faciliteiten, waardoor deze ruimte of de faciliteiten tijdelijk niet meer ingezet of gebruikt kunnen worden.

RMM voert desinfectiewerkzaamheden uit door middel van een desinfectierobot. Deze machine is uitermate doeltreffend en kan op breed gebied worden ingezet in onder andere ruimtes in openbare gebouwen, klaslokalen, kantines, kantoren, noodunits, sanitaire voorzieningen, etc.

EFFICIËNTE DESINFECTIE OP BASIS VAN O3.

TIJDSDUUR: 45 MINUTEN IN RUIMTES TOT 90 M3!

GEHELE RUIMTE, INBOEDEL, MATERIAAL EN INSTRUMENTEN IN ÉÉN BEHANDELING.

GEEN VLOEIBARE REINIGINGS/DESINFECTIEMIDDELEN.

Desinfectie gebeurt met hulp van ozon zonder gebruik van chemicaliën. Ozon is het meest milieuvriendelijke oxidatiemiddel het wordt onder meer toegepast bij Waterzuivering, Luchtzuivering, Desinfectie, Antivirusbehandelingen, geurverwijdering.

Ozon heeft een sterk desinfecterend vermogen door middel van oxidatie. De oxidatie vermindert of vernietigd  populaties sterk, Daarnaast ontsmet het water en oppervlakken. De oxidatiekracht van ozon is 3500 keer groter dan die van Chloor en Chloordioxide. Heeft u ruimtes of objecten die u eenmalig of periodiek gedesinfecteerd wilt hebben, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Nieuwsbank banner