Op 1,5 meter

Creëer een beschermende werkplek

Bericht Creëer een beschermende werkplek

De veiligheidsschermen hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flatscreen en het in hoogte verstelbare bureau. Geschikt voor 1 of 2 monitoren.

NewStar introduceert een slimme nieuwe oplossing voor het nieuwe werken; de NS-PLXPROTECT serie. De samenleving is veranderd sinds de Covid-19-pandemie en er worden nieuwe maatregelen genomen om (samen-)werken zo veilig mogelijk te maken in deze 1,5/ 2 meter maatschappij.De NS-PLXPROTECT producten (geregistreerd als EU-Design patent) bieden gebruikers de mogelijkheid om hun werkplek/ flat screen af te bakenen, extra zekerheid te creëren en tevens meer afstand tot anderen te bewerkstelligen.

De NS-PLXPROTECT1 (t.b.v. 1 monitor) en de NSPLXPROTECT2 (t.b.v. 2 monitoren) hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau. De schermen zijn gemaakt van 100% recyclebaar transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Daarnaast zijn de schermen voorzien van 2 bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar zijn t.o.v. de monitor(s).

De schermen nemen, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in op het bureau. De NS-PLXPROTECT1 is ontworpen voor installatie op een bureausteun en de NS-PLXPROTECT2 voor montage op 2 losse armen, gas-geveerde armen, een crossbar en/ of een dubbele monitorarm. Fun fact; de schermen kunnen ook gebruikt worden als memoboard, om met een whiteboard marker to do-lijstjes en notities op te schrijven.

De NS-PLXPROTECT producten zijn ontworpen om extra veiligheid op de werkplek te creëren en gemaakt voor maximaal comfort. De schermen zijn zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren en eenvoudig te reinigen.

• Extra bescherming
• Hygiënisch/ Eenvoudig schoon te maken
• Beweegt mee met de monitor/ zit-sta werkplek
• 100% Recyclebaar
• Twee bevestigingspunten (hoogte verstelling)
• Kabelmanagement Ben jij klaar voor de nieuwe manier van werken? Ga voor meer informatie en specificaties van de NS-PLXPROTECT veiligheidsschermen naar: https://www.newstar.eu/monitor/veiligheidsschermen/

Nieuwsbank banner