Op 1,5 meter

Coronaproof lunchvoorziening

Bericht Coronaproof lunchvoorziening

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van zijn hygiëne, gezondheid en veiligheid. Met een ouderwetse kantine als lunchvoorziening is het momenteel zeer lastig om aan alle covid-19 maatregelen en verwachten te voldoen. Hiervoor is een oplossing.

De enige lunchvoorziening die Corona proof en ook nog eens 24/7 beschikbaar is

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van zijn hygiëne, gezondheid en veiligheid. Met een ouderwetse kantine als lunchvoorziening is het momenteel zeer lastig om aan alle covid-19 maatregelen en verwachten te voldoen, maar de FOODIE’S MicroMarket kan op verschillende manieren helpen om aan de nieuwe behoeften van medewerkers en klanten te voldoen.

Flexibiliteit

De FOODIE’S MicroMarket is een schaalbare onbemande lunchoplossing die 24/7 beschikbaar is. Spreiding van lunchtijden om drukte te voorkomen is hierdoor zeer makkelijk en zorgt niet voor extra kosten. Ook is het een schaalbare oplossing en kan de FOODIE’S flexibel ingezet worden op basis van het aantal medewerkers of klanten.

Hygiëne en veiligheid

De FOODIE’S wordt buiten piek- en/of kantooruren bijgevuld, zodat medewerkers de gehele dag kunnen genieten van een heerlijke lunch of snack. Alle producten zijn individueel voorverpakt om de kwaliteit en hygiëne te garanderen. Naast food artikelen zitten er nu ook non-food artikelen in het assortiment voor een persoonlijke hygiëne en zijn handdesinfectiestations beschikbaar. Daarnaast zorgen duidelijke stickers en bewegwijzering voor één looproute met altijd een afstand van 1,5 meter tussen de bezoekers.

Contactloos betalen

Via het kassasysteem in de FOODIE’S kan er contactloos gescand en daarna betaald worden via je smartphone. Dit voorkomt onnodige aanrakingen met de kassa.

Nieuwsbank banner