Op 1,5 meter

Coronamaatregelen op kantoor

Bericht Coronamaatregelen op kantoor

Dankzij de maatregelen kan personeel weer naar kantoor en hoeft er minder thuis gewerkt te worden.  De werkplekken moeten dus worden aangepast. Door werkplekken te voorzien van plexiglas, scheidingswanden en de kantoren te voorzien van looproutes en waarschuwingsstickers, kunnen de RIVM-richtlijnen worden nageleefd.

Het coronavirus raakt natuurlijk ook de kantoorsector. Op kantoren worden voorzorgsmaatregelen getroffen om collega’s te beschermen tegen het coronavirus. De 1,5 meter samenleving zal voorlopig nog wel even in stand blijven. De werkplekken moeten dus worden aangepast. Demasko ziet dat veel werkgevers coronamaatregelen nemen. Demasko helpt bedrijven hierbij, door werkplekken te voorzien van plexiglas, scheidingswanden en de kantoren te voorzien van looproutes en waarschuwingsstickers. Wij hebben al veel bedrijven mogen helpen.

Dankzij deze maatregelen kan personeel weer naar kantoor en hoeft er minder thuis gewerkt te worden. Mochten medewerkers nog wel langer thuiswerken, dan biedt Demasko speciale thuiswerkpakket aan. Meer informatie op de website van Demasko: https://www.demasko-ergo.nl/corona-maatregelen/

  

Nieuwsbank banner