Op 1,5 meter

Coronaconsult voor de werkplek

Bericht Coronaconsult voor de werkplek

Het wordt weer steeds drukker op kantoor. Knelpunten ontstaan bij de koffieautomaat, tijdens meetings en de sociale plekken zoals een receptiebalie. Alle RIVM-richtlijnen naleven, is in sommige gevallen een flinke kluif. Specialisten op het gebied van de werkomgeving weten raad.

Stilletjes wordt de spits drukker. Een teken dat we met meer personen weer naar kantoor gaan. Een terechte vraag die dan als eerste opkomt “is dat wel veilig en hoe blijven we de RIVM richtlijnen naleven?”. Nou dat is best lastig. Ga jezelf maar na. Lukt afstand houden altijd in de supermarkt, heb je de winkelwagen schoongemaakt? Lukt dit ook in het restaurant met naar binnen en naar buiten gaan? Mijn ervaring is dat dat best tegenvalt. 

Dat geldt ook wanneer het steeds drukker wordt op kantoor. Knelpunten ontstaan bij de koffieautomaat, tijdens meetings, de sociale plekken zoals een receptiebalie. Wat dacht je van deurklinken, liftknoppen et cetera. Het devies blijft handen wassen of desinfecteren. We dienen daar continu aan herinnerd te worden. 

Weet je niet goed hoe jouw organisatie zich moet aanpassen aan de 1,5 meter afstand samenleving op kantoor, dan kun je bij Versluis Kantoorinrichters een CoronaConsult aanvragen. Onze specialisten komen de werkomgeving inspecteren en werken hun adviezen uit in een duidelijke rapportage met plan van aanpak. Wanneer je het op prijs stelt kunnen we ook de actiepunten voor je uitvoeren. 

Op deze manier ben je verzekerd van een veilige werkplek. Heb je geen advies nodig bekijk dan onze Coronaproof producten, we zijn totaalaanbieder en hebben een breed assortiment beschermingsmiddelen. Of kom inspiratie opdoen in ons Experience Center.

Nieuwsbank banner