Op 1,5 meter

Beperkt het bedrijfsterrein het virus?

Bericht Beperkt het bedrijfsterrein het virus?

De beveiliging van uw terrein kan bijdragen aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. Met name toegangscontrole kan daarin een belangrijke rol spelen. Wie is er op het terrein, poorten handenvrij openen en hoe te monitoren?

De 1,5 meter maatschappij brengt voor iedereen uitdagingen met zich mee. Hoe zorgen we dat we voldoende afstand houden en het virus zo min mogelijk verspreiden, zodat iedereen aan het einde van de dag weer veilig naar huis toe kan. Vaker schoonmaken, afzetten van ruimtes of werkplekken, looproutes bepalen, het draagt allemaal bij aan een veilige werkplek voor de werknemer. Maar ook de beveiliging van uw terrein kan bijdragen aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. Met name toegangscontrole kan daarin een belangrijke rol spelen. Denk aan weten wie zich op een terrein bevindt, het niet hoeven aanraken van poorten tot aan het monitoren op afstand van de toegangsoplossingen op uw terrein.

Een aantal oplossingen die u kan inzetten op uw terrein:
1. Elektrische aandrijving plaatsen op toegangsoplossingen
2. Toegangscontrolesysteem toevoegen aan de beveiliging van uw terrein
3. Heras Connect voor het monitoren van uw terrein op afstand

Elektrische aandrijving plaatsen op toegangsoplossingen
Poorten of tourniquets op uw terrein worden vaak met een klink of duwhandvat geopend. Deze staan op uw terrein om enerzijds mensen gecontroleerd binnen te laten en anderzijds ongewenste gasten buiten te houden. Als u een elektrische aandrijving plaatst op deze poorten, hoeven gasten op uw terrein de klink of handvat niet meer aan te raken. De poort opent automatisch en wordt na gebruik automatisch gesloten. Informeer naar de mogelijkheden om elektrische aandrijving op uw poort te plaatsen.

Toegangscontrole systeem toevoegen aan de beveiliging op uw terrein
Met het toegangscontrole systeem Heras Access, heeft u controle over wie wanneer uw terrein betreedt. Mensen krijgen toegang met hun mobiele telefoonnummer, met dit telefoonnummer kunnen uw medewerkers, leveranciers of bezoekers met één simpele handeling op de telefoon de poort openen. U bepaalt hiermee zelf welke tijden en dagen mensen toegang krijgen. Daarnaast kunt u de rechten eenvoudig zelf aanpassen in de online omgeving. Deze oplossing is zeer geschikt om gecontroleerde toegang te verlenen tot uw terrein, zonder dat bezoekers van uw terrein de toegangsoplossing hoeven aan te raken.

Heras biedt daarnaast ook diverse communicatiesystemen (intercom, communicatiezuil) voor persoonlijke verificatie en toegangsverlening op afstand. Daarnaast kunt u daarmee ook eenvoudig communiceren over de richtlijnen op het terrein of als dat nodig is een kort ‘checkgesprek’ doen over de gezondheid van de bezoeker.

Heras Connect toevoegen voor extra controle
De controle tot uw terrein kan nog verder worden uitgebreid met Heras Connect. Hiermee kunt u op afstand uw toegangsoplossingen monitoren op status: gesloten, open of storing. Wanneer u zelf op afstand bent, houdt u dus toch de controle over uw terrein. Heras Connect is onderdeel van het door u gekozen service pakket van Heras. Meer informatie over Heras Connect en ons service aanbod: heras.nl/connect

Nieuwsbank banner