Op 1,5 meter

Bedien de koffiemachine handenvrij

Bericht Bedien de koffiemachine handenvrij

Met een app bedien je koffiemachine. Door haar ‘remote user access technology’ is het voor zowel de gebruiker als operator gemakkelijk om vanaf afstand en op een ‘veilige, hygiënische manier’ je vertrouwde kop koffie te pakken.

TopBrewer | De Touchfree Koffiemachine

TopBrewer is het office koffieconcept dat met haar unieke karakter uitstekend past in het anderhalve meter kantoor. Door de externe bediening via de TopBrewer App (verbonden via Bluetooth) kan iedereen blijven genieten van een heerlijke kop koffie. Door haar ‘remote user access technology’ is het voor zowel de gebruiker als operator gemakkelijk om vanaf afstand en op een “veilige, hygiënische manier” je vertrouwde kop koffie te pakken.

Je bedient de koffiemachine met jouw eigen mobiel en hoeft dus niet de koffiemachine, of in het geval van TopBrewer de gedeelde iPad aan te raken. Bijkomend voordeel is dat je via de TopBrewer App jouw favoriete koffie kunt selecteren; bijvoorbeeld extra sterk, havermelk in plaats van volle melk in jouw cappuccino, of een dubbele shot espresso – maak jouw keuze met een druk op de knop. #BeYourOwnBarista. CoffeeCloud | Geen onnodige bezoeken en aanrakingen aan de koffiemachine Niet alleen de werknemers op de kantoorvloer, ook aan de operators wordt gedacht. Voor operators is CoffeeCloud (TopBrewers realtime datamanagement systeem) een uitkomst. De operating kan vanaf afstand, en gericht, ingezet worden. Geen eindeloze operating rondes meer over de verschillende afdelingen en verdiepingen, maar direct een push melding aan de verantwoordelijke operator.

Nieuwsbank banner