Op 1,5 meter

Actuele en duidelijke informatievoorziening

Bericht Actuele en duidelijke informatievoorziening

Een actuele en duidelijke informatievoorziening is net zo belangrijk als het regelmatig desinfecteren van handen. Via een groot interactief touchscreen scherm kan tijdens het desinfecteren van de handen de actuele informatievoorziening worden gelezen.

Wat is op dit moment actueel? Waar moet men op letten? Een actuele en duidelijke informatievoorziening is net zo belangrijk als het regelmatig desinfecteren van handen.

De PixioDisplay Desinfect Dispenser geeft bezoekers en medewerkers de mogelijkheid om hun handen te desinfecteren via het geïntegreerd automatisch desinfectiesysteem en toont daarnaast de meest actuele informatie rondom alle maatregelen of binnen het bedrijf via een groot, interactief touchscreen scherm. 

Het display is mobiel dus makkelijk te verplaatsen. Hierdoor kan het display altijd geplaatst worden op de locaties waar het nodig is. In de ochtend staat hij bij de hoofdingang zodat alle medewerkers bij binnenkomst hun handen kunnen desinfecteren en de actuele informatievoorziening kunnen bekijken. Maar tijdens lunchtijd staat voor de lunchruimte, zodat iedereen hun handen kunnen desinfecteren. Daarnaast is het display eenvoudig zelf bij te vullen en erg makkelijk in gebruik.

Nieuwsbank banner