Werkplekken reserveren via een app

Niet alleen in pretparken en restaurants moet u tegenwoordig een plek reserveren, ook op de werkvloer hebben we met de 1,5 meter-regel te maken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen tegelijk naar de flexibele werkplek gaat. Met werkplekken reserveren via een app handhaaft u de capaciteit op kantoor en bent u ook nog eens hartstikke efficiënt bezig. Alle voordelen op een rij.

Coronamaatregelen op kantoor

Hoewel sommige branches harder geraakt zijn dan anderen, hebben we allemaal met de coronamaatregelen te maken. Is de bedrijfsruimte beperkt, dan is ook de fysieke capaciteit op kantoor ook beperkt. Om de mix tussen #thuiswerken en de beperkte kantooruren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, hebben sommige ondernemers een rooster gemaakt. De ene week werkt groep A op kantoor en de andere week groep B. Dat vraagt om een professionele planning…en kan een stuk makkelijker.

Werkplekken reserveren via een app

Wij bieden een handige oplossing voor het reserveren, meten en beheren van werkplekken: Reflex Workplaces. Geen extra kosten voor dure hardware, maar een laagdrempelige app waarop u met een paar swipes realtime ruimtes boekt. De reservering is direct actief en zichtbaar voor alle collega’s. Zij kunnen dus simpel en snel de app raadplegen om te kijken of het nog verantwoord is om op kantoor te werken. Dat scheelt een hoop uren voor de collega’s van de planning. Tijd die u als ondernemer aan andere, rendabele, zaken kunt spenderen.

Contactregistratie via de app

Een ander groot voordeel van de Reflex app is de contactregistratie. Hij houdt bij wie wanneer op kantoor was, en dus ook wie allemaal met elkaar in contact is gekomen op bepaalde momenten. Mocht zich een lokale uitbraak voordoen in jullie omgeving, of één van de collega’s het virus hebben opgelopen, dan kunt u via de app checken wie er risico loopt op besmetting en de nodige maatregelen treffen.

Extra mogelijkheden

Naast de app, kunt u ook via de browser gebruik maken van onze planningstool. U ontvangt hiervoor een eigen login voor het dashboard. Het is ook mogelijk om op locatie een werkplek te reserveren, door een QR-code te scannen. Op deze manier is in geval van besmetting ook duidelijk wie van de collega’s met elkaar in dezelfde ruimte zijn geweest.

De voordelen van werkplekken reserveren via een app

  • Realtime inzicht in de capaciteit op kantoor
  • Nooit meer medewerkers dan toegestaan op de werkvloer
  • Contactregistratie bij besmetting