Wallcover: egaliserend, isolerend en geluiddempend

Het grote nadeel van behang is dat de ondergrond superstrak moet zijn, want élke oneffenheid in de muur is zichtbaar. Dit betekent dat u eerst een stukadoor moet inhuren om de muur behangklaar te maken.  Dat kan anders. Een innovatieve en haarscherpe wallcovering biedt hiervoor een oplossing.

Dankzij de uitgekiende drielaagse opbouw werkt deze wallcover behang niet alleen egaliserend, maar ook thermisch isolerend én geluiddempend. Bovendien is het stoot- en krasvast, waardoor het uitstekend tot zijn recht komt in bijvoorbeeld hotels, horecagelegenheden, zorginstellingen, scholen, kantoren en winkels.

Strak, glad en perfect isolerend

De wallcover kan direct over gipsplaten, sierpleister, spackstructuren en (cellen)beton worden aangebracht. Ook in het geval van scheuren, gips- en boorgaten of beschadigingen. Vooraf egaliseren is niet nodig. De dubbele viltlaag van de wallcovering werkt oneffenheden tot 4 mm feilloos weg en absorbeert geluidsgolven, met een strakke uitstraling én een verbeterde akoestiek als resultaat. Een verbindende tussenlaag voorziet bovendien in een uitstekende thermische isolatie. Het materiaal houdt in de zomer warmte en in de winter koude buiten, wat zich vertaalt in een gunstige energierekening.