Schoon toilet zonder milieubelastende middelen

 
Een toilet hygiënisch schoonmaken zonder agressieve en milieubelastende schoonmaakmiddelen te gebruiken. Dat kan met een nieuw systeem makkelijk en eenvoudig. In slechts enkele seconden rekent u definitief af met dagelijkse vervuiling, kalkaanslag, hardnekkige vuilresten, bacteriën en virussen én krijgt u een hygiënisch schoon toilet.
Agressieve, bijtende en milieubelastende schoonmaakmiddelen zijn overbodig dankzij dit nieuwe systeem. Geen chemische troep door het riool, afname van plastic afval en veel minder vervuilend rioolwater het milieu in. Dus ook aanzienlijke besparingen als het om de zuiveringskosten en afvalverwerking gaat. Groen, duurzaam en gezond.

Aandacht voor hygiëne

Dagelijks schoonmaken met ons systeem betekent extra aandacht voor hygiëne en een écht schoon toilet. Een belangrijk aandachtspunt in deze bijzondere tijd van corona en daarmee de bewustwording van het belang van goede hygiëne. Een schoon toilet voorkomt verspreiding van bacteriën en virussen. Dit draagt weer bij tot een betere gezondheid. Dit geldt niet alleen voor gezinnen, maar juist ook voor ziekenhuizen, zorgcentra, horeca, vakantieparken, scholen en kantoren.
Het betekent ook definitief een einde van kalkaanslag en hardnekkige vuilresten. Door op een vernieuwende manier gebruik te maken van bestaande technieken is de schoonmaakklus snel geklaard. Het geurelement bestaande uit een bio-aroma zorgt voor een heerlijke frisse geurbeleving in het toilet.
Schoonmaken van het toilet wordt op deze manier als vanzelfsprekend onderdeel van de dagelijkse routine.

Zeer praktisch

Het schoonmaken van het toilet wordt  heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Eerst kort met de borstel net boven de waterspiegel langs de binnenrand van de pot. Houd daarna de borstel in de toiletpot en het schoonmaken kan beginnen. De borstel reinigt het sifon automatisch en tegelijkertijd reinigt de borstel zichzelf.
Het systeem is duurzaam en ook nog voordelig. Chloor en andere agressieve schoonmaakmiddelen voor het toilet verdwijnen definitief van het boodschappenlijstje. Dat scheelt een huishouden op jaarbasis gemiddeld 33 euro. Voor ziekenhuizen, zorgcentra, horeca, vakantieparken, scholen en kantoren zijn de besparingen op schoonmaakmiddelen aanzienlijk meer.