Optimale hygiëne door stoomreiniging met uvc-licht

De coronacrisis heeft aangetoond dat een goede hygiëne van levensbelang kan zijn. Stoomreiniging kan u helpen om een veiliger leefomgeving te creëren. Stoomreiniging in combinatie met de uvc-lamp techniek staat garant voor een optimale hygiëne.

Met een druk van 5,5 bar is dit een zeer compacte machine. Robuuste stoomaanzuigbuizen en een uitgebreid assortiment accessoires onderstrepen de professionele eisen van de Limatic Carbon UVC.

Met het nieuwe stoomzuigsysteem kunnen moeilijk bereikbare plaatsen optimaal en snel worden gereinigd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de compactheid van het apparaat, de slang van drie meter en de verschillende hulpstukken. Hiermee glijdt het mondstuk van de Limatic Carbon UVC gemakkelijk over alle oppervlakken en blijft het schoon. Met de warmwatermodule worden de zwaarste vervuilingen opgelost. Het automatische ontkalkingsprogramma en de in hoogte verstelbare ergonomische handgreep zijn een ander hoogtepunt op het apparaat. Het handvat is dus geschikt voor rechts- en linkshandigen en is in hoogte verstelbaar tot een lengte van 30 centimeter. Met dit model is het voor een grote gebruikers nu mogelijk om de voordelen van stoomreiniging te gaan toepassen.