Met smoothies inspelen op veranderingen in de markt

Veel bedrijven hebben te maken met veranderingen in het aanbod van catering doordat bedrijfsrestaurants en keukens grotendeels gesloten zijn. Maar er wordt toch gekeken hoe de medewerkers kunnen worden voorzien van een gezonde lunch.

Naast de bekende fruitsappen zijn 100% fruit Smoothies breed inzetbaar en uitstekend passen binnen deze veranderingen. Het 20cl. flesje zonder statiegeld kan zowel bij ontbijt als bij de lunch of als tussendoortje genuttigd worden, maar past ook in de lunchboxen/lunchpakketten. Tevens zijn de 100% fruit smoothies erg geschikt voor het plaatsen in de nieuwe concepten van automaat/vending en mini Food Market.
Juist de lange houdbaarheid van deze Vegan smoothies bieden extra kansen binnen de nieuwe concepten.  Dit zijn een aantal voorbeelden van de inzetbaarheid van onze smoothies, maar er is veel meer mogelijk. U kunt denken aan minibar hotels en vergadercentra, sport en fitness centra, wellness and beauty centra, restaurants, mini foodmarkt en delicatessezaken, To go concepten.